Search for:
spinner

Gratis kaartjes voor Cross-linx 2009

di 17 mrt 2009

De Concertzender gaat op 20 maart opnames maken tijdens het jaarlijkse Cross-linx Festival dat op 19, 20 en 21 maart in resp. Enschede, Eindhoven en Utrecht plaatsvindt. Vanwege deze samenwerking stelt het festival per locatie 5×2 kaartjes beschikbaar. Om in aanmerking te komen hoef je alleen maar te mailen naar prijsvraag@muziekcentrum.nl o.v.v. Concertzender.
Michael Nyman, Zita Swoon, Jacob Ter Veldhuis:TVBOX1, Air Sensible, Music Mining  
Het Cross-linx festival is hét cross-over festival in Nederland met een eigenzinnige programmering. Van nieuwe klassieke muziek, avant-garde pop, new folkies tot post-rock, met gezamenlijke raakvlakken en wisselwerkingen. Het thema van Cross-linx 2009 is film(ische) muziek. Met o.a. de post-barokke minimalistische muziek van Michael Nyman (bekend van de Peter Greenaway-films), Zita Swoon met een speciale Cross-linx live set, visuals & muzikanten in TVBOX1 van JacobTV/Jacob Ter Veldhuis, Air Sensible doet het met geblindeerd publiek en Music Mining brengt mini-concerten in verrassende backstage areas.
 
Cross-linx is een co-productie van Muziekcentrum Frits Philips, Muziekcentrum Vredenburg en Podium Twente i.s.m. poppodium Effenaar, Atak, Tivoli en TAC (Temporary Art Centre). Het festival vindt plaats op de podia van Muziekcentrum Enschede & Atak (19 maart), Muziekcentrum Frits Philips, Effenaar & TAC (20 maart) en Vredenburg Utrecht (21 maart). Alle info vind je op www.cross-linx.nl
Nogmaals het emailadres voor gratis kaartjes: prijsvraag@muziekcentrum.nl o.v.v. Concertzender.