Search for:
spinner

Inventions for Radio. SoundFjord presenteert Dan Scott

vr 23 aug 2013

In de komende 3 afleveringen van Inventions for Radio is de SoundFjord Gallery in Londen gastcurator. Woensdag 21 augustus om 23.00 uur de eerste uitzending: Dan Scott, een kunstenaar die werkt met geluid als onderzoek naar tijd, geheugen, manieren van luisteren en het vervreemdende van de dagelijkse omgevingsgeluiden.


SoundFjord
SoundFjord is een creatieve onderneming die zich specialiseert in de productie, expositie en promotie van geluid, trans-mediale kunst en daaraan gerelateerd onderzoek en praktijk.
In 2013 heeft SoundFjord zich losgeschud van zijn studio in Noord-Londen. Momenteel kent de onderneming een nomadisch bestaan. Niet vastgeketend aan een specifieke ruimte of locatie is SoundFjord’s werk nu online, op de radio en op een variëteit aan plekken te vinden. 

Dan Scott
Dan Scott is een kunstenaar die werkt met geluid als onderzoek naar tijd, geheugen, manieren van luisteren en het vervreemdende van de dagelijkse omgevingsgeluiden. Dan werkt tevens samen met Trish Scott voor locatiespecifieke werken die speels het verhaal van plekken onderzoeken.
   
Kijk uitgebreide informatie kijk in de programmagids.
www.soundfjord.org
www.danscott.org.uk