Search for:
spinner

Met korting naar Cosima!

za 25 mei 2013

Zaterdag 25 mei aanstaande vindt in Vredenburg Leeuwenbergh te Utrecht Cosima plaats, een bijzondere concertvertelling over het leven van Cosima Wagner-Liszt, de dochter van componist Franz Liszt en de echtgenote van Richard Wagner. U kunt hier met 50% korting naar toe!
Het is geen traditioneel klassiek concert, maar een toegankelijke avond waarop Christiaan Kuyvenhoven in beeld en persoon het verhaal achter de door pianist Yingdi Sun gespeelde werken vertelt. Kuyvenhoven en Sun zijn beiden Prijswinnaars van het Liszt Concours in 2005.
Cosima: live muziek en beeld
Cosima is een synergie van live muziek en beeld. Naast werken voor piano solo, komen ook liederen aan bod. Sopraan Gulnara Shafigullina, laureaat van het Internationaal Vocalisten Concours 2012, brengt onder begeleiding van Yingdi Sun, Eerste Prijswinnaar van het 7de Liszt Concours in 2005, Wagners Wesendonck liederen ten gehore. Christiaan Kuyvenhoven, ook Prijswinnaar van het 7de Liszt Concours in 2005, fungeert als verteller.
Certo Productions verzorgt het beeldverhaal, waarvoor onder andere opnames zijn gemaakt in Wagners voormalige landhuis in het Zwitserse Tribschen.
Yingdi Sun in Nederland
Het is bijzonder dat Yingdi Sun een recital geeft in Nederland. Sinds het winnen van het Liszt Concours in 2005, maakt hij internationaal furore, vooral in Azië. Zo speelde hij de afgelopen maanden met componist Tan Dun en soleerde hij bij de New Zealand Symphony Orchestra, Sydney Symphony Orchestra, Melbourne Symphony Orchestra en het Radio-Sinfonieorchester Stuttgart in Shanghai.
Bestellen met een actiecode
U kunt via onderstaande link kaarten bestellen onder vermelding van de actiecode 2552. U betaalt dan 12,75 euro in plaats van 25,50 euro per kaartje.
Zaterdag 25 mei om 20.00 uur in Vredenburg Leeuwenbergh, Servaasbolwerk 1a Utrecht.
Kijk voor meer info op http://www.vredenburg.nl/agenda/concerten/2530/Cosima/