Search for:
spinner

UPC geeft Concertzender door via digitale kabel

di 2 mrt 2010

Vanaf 1 maart geeft kabelmaatschappij UPC het signaal van de Concertzender alsmede het surroundkanaal van de Concertzender door in haar digitale pakket. Hiermee is de Concertzender in het gehele UPC-gebied te beluisteren.

Heeft u een abonnement op de digitale kabel bij UPC, dan kunt u vanaf 1 maart luisteren naar de Concertzender via de settopbox. Voordeel is dat de audiokwaliteit onberispelijk is, nadeel dat het enige moeite kost om het kanaal te vinden. Maar daar willen we u graag bij helpen.
Druk op de ‘menu’-knop van de afstandbediening, en vervolgens op ‘digitale radio’. Op kanaal 78 staat de Concertzender, en op kanaal 79 het speciale themakanaal ‘Concertzender Surround’.
Voor nog mooier geluid is er de mogelijkheid om de settopbox op uw hifi-installatie aan te sluiten. Mocht u  een surroundsoundset hebben, dan heeft u ook de mogelijkheid om het surroundkanaal van de Concertzender te beluisteren.
Wilt u hulp bij het aansluiten en zoeken van het signaal? Bel naar de Concertzender tijdens kantooruren: 020 7370915
Overigens is de Concertzender ook te beluisteren in enkele steden via de analoge kabel, zoals Rotterdam, Haarlem en Leeuwarden. Wij werken continu aan het uitbreiden van de distributie van ons signaal. Voor een compleet overzicht, klik hier.